Westbengalen Cop Iftar Party'de BJP'den sonra sıraya giriyor | Dünya

rotimi

Member
Batı Bengal'deki Nadia bölgesinden bir polis, bu ay bir IFTAR'da bir IFTAR'da keşfedildikten sonra siyasi bir diziyi tetikledi.

Bu resimde Westbengalen polis memurunun bir IFtar partisinde nasıl bir TMC eşarp taktığını görebiliriz.

Bir fotoğrafta çekilen Bharatiya Janata Partisi (BJP) Devlet Başkanı Sukanta Majumdar, Chapra'daki Chapra Karakolunun Müfettişi, X'te “TMC-Stoher” olarak adlandırıldı.

TMC Mahua Moitra tarafından düzenlenen koltuk Kerhnanagar Lok Sabha'nın bir parçası olan Chapra, önemli bir Müslüman nüfusa ev sahipliği yapıyor. Lok Sabha'daki koltuktaki yedi meclis segmentinden ikisi, eyalet meclisinin ana rakipleri olan BJP tarafından tutuluyor.

Nadia'daki TMC azınlık hücresi, Ramzan sırasında birkaç IFtar partisi düzenledi ve kolların altına kıyafetler dağıttı.

Diğer bazı yerel polis memurları da IFTAR partilerine davet edildi. Bununla birlikte, Islamganj'daki bir Madrasa oyun alanında TMC eşarpıyla keşfedildi.

Mukherjee savunmasına, “Ben sadece sosyal bir olaydı. Bir bayan eşarp ve rozetlerle tüm davetiyeleri memnuniyetle karşıladı. Hemen onları azalttım.” Dedi.

Chapra'dan TMC yasa koyucusu Rukbanur Rehman da subayı savundu ve şöyle dedi: “Bir TMC lideri konukları podyumda selamladı. Memurda olmadığı için memuru göremedi.”

Amarnath K polisi Krishanagar Müfettişi Pazartesi günü yerel medyayı Mukherjee'nin Iftar partisine katıldığını doğruladı.

“Bu tür sosyal olaylara katılım yerel nüfusla daha iyi koordinasyona yol açar. Ne olduğunu öğrenmek için bir soruşturma yürütüyoruz” dedi SP.

Bununla birlikte, BJP genel sekreteri Jagannath Chatterjee, olayın iktidar TMC tarafından yaratılan “bir ekosistemi” yansıttığını iddia etti.

Chatterjee, “Batı Bengal'deki polisin büyük bir kısmı artık anayasayı onurlandırmıyor. TMC'nin parti sembolünü üniformalarının bir rozeti olarak görüyorlar. TMC, suçluları, polis ve liderlerini içeren bir ekosistem yarattı.” Dedi.

Emirhan

New member
Batı Bengal'deki Nadia bölgesinden bir polis, bu ay bir IFTAR'da bir IFTAR'da keşfedildikten sonra siyasi bir diziyi tetikledi

Bu resimde Westbengalen
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod
Batı Bengal'deki Nadia bölgesinden bir polis, bu ay bir IFTAR'da bir IFTAR'da keşfedildikten sonra siyasi bir diziyi tetikledi

Bu resimde Westbengalen
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @rotimi

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Emirhan' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Emirhan, detay yoğun

Tolga

New member

Bu resimde Westbengalen
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi

@rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Emirhan' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emirhan

Sude

New member

Bu resimde Westbengalen
Selam ilgi duyanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Tolga' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi @rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Berk

Global Mod
Global Mod

Bu resimde Westbengalen
Selam sevgili topluluk

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @rotimi

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Nazlim' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @rotimi Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Nazlim, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

İpek

Global Mod
Global Mod

Bu resimde Westbengalen
@rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @rotimi, gerçekten emeğine sağlık

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Tolga' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rotimi @rotimi anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da ben
Katılmak zorundayım diyemem @Tolga, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @rotimi Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu konuyu
Katılmak zorundayım diyemem @Berk, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Kısmen katıldığım yerler var
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sude