Selülite İyi Gelen Yiyecekler

Ferhat

New member
Selülite İyi Gelen Yiyecekler
Selülit bayanların en büyük sorunlarından olmuştur. Yaz aylarında bikini giymek isteyen bayanların karşılaşabileceği sorunlar olarak gösteriliyor. Selülitli olunca bikini giyinemedikleri gibi deniz mevsim onlar için çok kötü geçmektedir. Bunun için sağlıklı beslenmek önemli olduğu gibi cildinizin gerginleştirecek yiyeceklere ağırlık vermelisiniz. Biz bunlara selülite iyi gelen yiyecekler diyoruz.
Domates: Kendisine kırmızı rengi veren antioksidan olan likopen maddesi bulunmaktadır. Bol miktarda içerdiğinden dolayı cilt güzelliğine önem verenlerinde kullanması gerektiğini düşünüyoruz. İçinde C ve A vitaminleri de bulunmaktadır. Vücudunuzun sıkılaşmasını sağlayacaktır.
Elma Şırası Sirkesi: Vücudunuzda doğal detoks yapacaksanız yemeklerinize biraz sirke ilave ediniz. Bağırsaklarınızın temizlenmesini sağlayarak sindirim sistemi tüm vücudunuza etkili şekilde çalışmasını sağlar.
Kuşkonmaz: İltihap giderici özelliği sayesinde gaz oluşumunu da önleyecektir. Üstelik kalorisi düşük yiyecekleri sağlıklı şekilde tüketmeniz mümkündür.
Muz: Enerji kaynağı olduğu gibi içinde çinko gibi faydalı mineralleri barındırmaktadır. Sağlıklı şekilde tüketebileceğiniz lezzetli tatlardandır. Günlük egzersiz yapanlar ilk önce bir adet muz yemeleri gerektiğini bildirmek isteriz.