İştah Kapatan Yiyecekler

Nigdeli

New member
İştahınız açıksa ve ne bulduysanız yiyorsanız o zaman anlatacaklarımız çok işinize yarayacaktır. Sağlıklı bir hayat dahilinde bir rejim size fayda sağlar. Tercihleriniz doğrultusunda yaşamınız güzelleşerek kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Rejim yaparken canınız bir şeyler ister, iştahınızı kapatacak yiyecekler sayesinde tüketim oranınız azalmış olacaktır.

Üzüm; Bol sulu ve tatlı olduğundan dolayı sizi tok tutacaktır. Üzüm çekirdeğini çıkartarak kurutup dövülüp saklanması mümkündür. İştahınız keserek yemek yeme hevesinizi kıracaktır.

Brokoli; Yeşil yaprakları sebzeler türünden olduğundan dolayı bol miktarda lif içermektedir. Oldukça faydalı ve şifalı olasının yanı sıra ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Açlık hissinizi yatıştırarak ihtiyaçlarınızı giderir.

Yumurta; Sabahları haşlanmış yumurta yemek acıkmanızı önlemektedir.

Zencefil çayı; Tok tutucu özelliği ile birlikte acıkmanız çok gecikir.

Acı biber; İştahınızı bastıran yiyeceklerden olup direk olarak etkisi olmayacaktır. Bu sayede masadan daha az yemek yiyerek ayrılacaksınız.

Su; Vücudunuzun susuz kalması açlık hissi yaratır. İçeceğiniz su sayesinde açlık hissi bastırılarak çok daha az tüketmenize etki yaratır.

Elma; Adeta yemek yemiş gibi olarak açlık hissiniz bastırılacaktır. Meyve olmasından dolayı vücudunuz aynı zamanda vitamin ihtiyacını karşılamış olur.