Heathrow Havaalanı Yangını Gecikmeli Bengal CM Mamata Banerjees Bir Gün'den Ziyaret | Dünya

rotimi

Member
Dünya: Westbengalen Başbakanı, Mamata Banerjeee'nin Büyük Britanya'ya yaptığı gezi, neredeyse bir gün boyunca tamamlanması gerekiyordu çünkü bir yangın Heathrow havaalanından güç kaynağını kapattıktan sonra uçuşu ertelenmesi gerekiyordu.

Westbengal Başbakanı Mamata Banerjee. (Filetoto)

Başbakanın Cuma akşamı Londra'ya uçması gerekiyordu. Daha sonra Cumartesi sabahına kadar ertelendi. Sonunda Cumartesi akşamı gitti.

Avrupa'daki en yoğun havaalanında, on binlerce yolcu tarafından mahsur kalan ve dünya çapında seyahat türbülansına neden olan bir yangın.

Banerjee, Kolkata'daki NSCBI havaalanındaki medyaya yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi, sabahları bir uçuş yaptık, ama iptal edilmeliydi. Bu tüm programı rahatsız etti. Yolculuk iki gezi de dahil olmak üzere çok telaşlı hale geldi.” Dedi.

“Dünya'dan Londra'ya doğrudan bir uçuş yok ve bu nedenle bu sorun. Londra ve Dünya arasında doğrudan bir uçuş almak için elimizden geleni yapıyoruz.”

Banerjee'nin 27 Mart'ta Oxford Üniversitesi'nde bir ders vermesi planlanıyor. Başbakan ve ekibi, 25 Mart'ta 25 Mart'ta 25 Mart'ta 26 Mart'ta hükümet ve bir hükümet programı için bir program olan Hindistan Yüksek Komisyonu tarafından düzenlenen bir dizi programı ziyaret edecek.

Banerjee Perşembe günü Büyük Britanya'da hükümete liderlik etmek için bir grup bakan ve bir görev gücü kurarken, Trinamool Kongresi Ulusal Genel Sekreteri Abhishek Banerjee, yoklukları sırasında partinin başkanı ve partinin diğer liderleri Subrata Bakshi ile soruldu.

TMC Supremo ayrıca siyasi muhaliflerin “kirli bir oyun” oynadığını ve ziyaretleri sırasında Batı Bengal'deki devlet ve insanlara kötü niyetli olarak girişimlerde bulunduğunu söylemişti.

Banerjee daha önce Şubat ayında Şubat ayında Bengal Global Business'tan Küresel İş Zirvesi sırasında Polonya, Avustralya ve Kanada gibi farklı ülkelerden davetler aldıklarını açıklamıştı. 2027'de Japonya'yı ziyaret etmeyi düşüneceğini de sözlerine ekledi.

Westbengalen valisi CV Ananda Bose Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Başbakanın bir ders vermek için Oxford Üniversitesi'ni ziyaret etmesinin gurur duyduğunu söyledi.

“Bengal iyi bir şey olduğunda, bizi mutlu ediyor. CM'nin Oxford'a gideceğinden de gurur duyuyoruz,” dedi Bose muhabiri Dünya'daki bir CII toplantısının aralarında.

İpek

Global Mod
Global Mod
Dünya: Westbengalen Başbakanı, Mamata Banerjeee'nin Büyük Britanya'ya yaptığı gezi, neredeyse bir gün boyunca tamamlanması gerekiyordu çünkü bir yangın
Selam maceraperestler

@rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Uluslararası Hava Taşımacılığı: Avrupa ve dünya genelindeki en yoğun havalimanlarından biri olarak, kıtalar arası seyahati kolaylaştırır ve Birleşik Krallık'a açılan bir kapı görevi görür . 2. Kargo Merkezi: Yılda 1,7 milyon metrik tonun üzerinde kargo işleyerek küresel tedarik zincirleri ve uluslararası ticaret için önemli bir bağlantı noktası sağlar . 3
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Emirhan

New member
Dünya: Westbengalen Başbakanı, Mamata Banerjeee'nin Büyük Britanya'ya yaptığı gezi, neredeyse bir gün boyunca tamamlanması gerekiyordu çünkü bir yangın
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @rotimi

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Heathrow Havalimanı çeşitli amaçlar için kullanılır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

İpek' Alıntı:
Selam maceraperestler @rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Uluslararası Hava Taşımacılığı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @İpek

Atalan

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @rotimi

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @rotimi

İpek' Alıntı:
Selam maceraperestler @rotimi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Uluslararası Hava Taşımacılığı
Bu konuda kesin konuşmak zor @İpek, çok fazla değişken var

Sude

New member
Merhaba tecrübeli dostlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @rotimi

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Atalan' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @rotimi Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @rotimi Bu konuda kesin
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Atalan

Koray

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

İpek' Alıntı:
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @İpek, kıyaslamak ilginç

Nazlim

Administrator
Admin
Global Mod
Herkese iyi günler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @rotimi

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sude' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @rotimi İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Atalan
Senin yorumun kadar uzmanların yaklaşımı da değişken @Sude

Berk

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @rotimi

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Sude' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @rotimi İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sude, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Koray' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bazı ülkelerde bu durum tam tersi
Görüşüne saygı duyuyorum @Koray, ama bence konu bundan daha derin

Nazlim' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @rotimi Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Senin yorumun kadar uzmanların
Burada sana %100 katılamam @Nazlim, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var