Dünya'da kız öğrencilerin tecavüz olduğu iddiasıyla tecavüze uğrayan üç üniversite öğrencisi: Polis | Dünya

rotimi

Member
Polis, küçük bir okul kızının tecavüzünden dolayı Dünya'da üç üniversite öğrencisinin tutuklandığını söyledi. Olay 19 Aralık 2024'te gerçekleşti.

Hayatta kalan kişi bir reşit olduğu için sanık, çocukların seks suçlarından (POCSO) korunması altında rezerve edildi. (Temsili dosya fotoğrafı)

Polise göre, sanık bir öğrenci olayı bile vurdu ve Haberyu küçük öğrencinin arkadaşıyla paylaştı.

Kızın annesi Pazartesi günü Rabindra Sarobar polis karakoluna şikayette bulundu.

Hayatta kalan kişi bir reşit olduğu için sanık, çocukların seks suçlarından (POCSO) korunması altında rezerve edildi.

Kolkata'dan bir polis memuru, “Üç kişiyi tutukladık. 18 ve 20 yaşları arasında yaşlandılar. Dördüncü sanık kaçtı. Mahkemede yapıldılar. Mahkeme 8 Mayıs'a kadar polis velayetine gönderdi.” Dedi.

Ben de oku: Jind: Çete tecavüzünden tutuklanan 4 yaş arası 13 yaşında, cinayet

Polise göre, kız sanıklardan biriyle bir sosyal medya grubunda tanıştı ve daha sonra onu arkadaşlarıyla tanıştırdı.

19 Aralık 2024'te kızın annesi onu Güney Kolkata'daki bir alışveriş merkezine düşürdü. Ancak sanık alışveriş merkezini terk etti ve kızı ona bir otele eşlik etmeye ikna etti.

Kızın babası o gün Büyük Britanya'da çalışacaktı. Sanık artık para alamadığında, kızı ödemek için ısrar ettiler. Babasını göndermek istedi £2500 UPI tarafından. Reşit olmayan kızın babası, görevde nasıl istihdam edildiğini kontrol etmeden parayı sanıkların UPI kimliğinden birine gönderdi.

Bir memur, “Sanıklardan ikisi alkol almaya gitti. Diğerleri alkol tüketmeye başladı. Daha sonra onlara tecavüz etmek için değiştiler, şikayette kızın annesinden bahsetti.” Dedi.

Kız bir şekilde eve gelmeyi başardı ve annesinin olayını anlattı.

“Her zaman bir polis şikayeti almak için düşündüm, ama aynı zamanda kızımın onu damgalayabileceğinden ve geleceğini mahvedebileceğinden korktum. Bu belirsizlik ve damgalanma korkusu nedeniyle, şikayeti karşılamak için birkaç ay gecikme oldu.”